‘Euro 2020’

Holanda zbulon listën finale për EURO 2020

Kombëtarja e Holandës ka publikuar listën finale të futbollistëve për kampionatin evropian ‘Euro 2020’.

Përzgjedhësi Frank de Boer ka përzgjedhur këta lojtarë:

Kujtojmë që Holanda është në grup me Austrinë, Maqedoninë e Veriut dhe Ukrainën.