interesante

Hiti i rrjeteve sociale: Foshnja qëndron serioze në momentin e lindjes

Një fotografi e një foshnjeje të “zemëruar” bëhet hit në rrjetet sociale.

Një fotografi ishte shpërndarë si asnjëherë më parë. Momenti kur foshnja e Daiane de Jesús Barbosa, nga Rio de Janeiro, është bërë hit në rrjetet sociale, meqë foshnja menjëherë pas lindjes u kap me një shprehje të zemërimit të thellë.

Filloi të qante pasi i prenë kërthizën, edhe pse doktori i thoshte qaj, qaj!

Kur i pahi sytë, nuk po qante dhe bëri një shprehje serioze duke e bërë nënën e saj të mendonte se vajza e saj lindi si një ‘meme’.

Isabela lindi në 13 shkurt, pasi u pagëzua dy ditë më vonë, reporteri e ngarkoi imazhin në llogarinë e tij në Facebook, duke mos e pritur valën e reagimeve që do të merrte, brenda dhe jashtë vendit.

Më shumë se 3000 njerëz e pëlqyen foton, e cili u zgjerua në platforma të tjera.