Kryetari aktual

Haziri: S’ka parti që mund ta thyejë koalicionin tim me qytetarët

Kandidati për kryetar të Gjilanit nga LDK-ja, Lutfi Haziri ka shpallur fitoren në Gjilan.

Ai ka thënë se u dëshmua se nuk ka koalicione joparimore që mund ta thyejnë koalicionin e tij me qytetarët e Gjilanit.

“Përtej kësaj fotografie, ju faleminderit shumë të gjithë atyre që kanë votuar për rikthim të madh të LDK-së, si forcë e parë politike në Gjilan dhe për vazhdimin e besimit edhe për katër vitet e ardhshme ndaj meje si Kryetar. Ju faleminderit shumë. Do të mbetem gjithmonë, Luta juaj”, ka shkruar ai.