Kryeministri

Haradinaj: Edhe një ushtar amerikan me qenë në Kosovë Serbia s’guxon të niset këndej

Kryeministri Ramush Haradinaj i kujton Serbisë se Kosova është zonë e Amerikës.

“Kosova është zonë e Amerikës dhe kufiri Kosovë – Serbi është edhe kufi i Amerikës”, ka thënë Haradinaj i pyetur nëse Serbia mund të ndërhyjë me forcë ushtarake në Kosovë.

“E dinë ata ma mirë se na. Një ushtar amerikan në koftë këtu, ata nuk guxojnë të nisen këndej”.