Hamburger me mish qengji

1. Në një enë përzieni mishin me mentën, majdanozin, rigonin, hudhrën, kripën dhe piperin.

2. Shtoni spec djegës dhe gatuani katër qoftere.

3. Lyejini me vaj tavën e grillit apo skarën dhe piqni hamburgerët nga 5 minuta na të dyja anë

1. Në një enë përzieni mishin me mentën, majdanozin, rigonin, hudhrën, kripën dhe piperin.

2. Shtoni spec djegës dhe gatuani katër qoftere.

3. Lyejini me vaj tavën e grillit apo skarën dhe piqni hamburgerët nga 5 minuta na të dyja anë