humanistët

Halil Kastrati dhe Gold Ag u nisën për ta bërë sot një familje me shtëpi

Halil Kastrati është një nga humanistët më të mëdhenj shqiptar.

Me punën e tij të palodhshme, ai po arrin që të bëj shumë familje me shtëpi dhe t’u dhurojë atyre ngrohtësi familjare.

Sot, ai shihet në makinë bashkë me reperin, Gold Ag ndërsa ka shkruar: Me Bismilah

U nisem me i dhan nje pale çelesa.

Ndryshe më 28 Nëntor, Halil Kastrati me ndihmën e donatorëve ka arritur të bëj 28 familje me shtëpi.