Pejë

Gruaja nga Peja raporton në Polici: Më ka humbur burri

Një burrë është raportuar i humbur në Pejë.

Sipas njoftimit, rastin në Polici e ka raportuar bashkëshortja e tij, duke shtuar se është ai është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vend-ndodhja e tij.

Njësia përkatëse policore është duke hetuar rastin.

“Ankuesja femër kosovare ka informuar se bashkëshorti i sajë kosovar është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vend-ndodhja e tij. Njësia përkatëse policore është duke hetuar rastin”, thekson raporti.