Gruaja e reperit Lumi B, tregon se si iu funksionon martesa (FOTO)

Bashkëshortja e Lumi B, Miranda, ka rrëfyer se si funksionon një çift i martuar dhe në këtë postim dikush mund ta gjejë veten.

Miranda Mehmeti Berisha dhe bashkëshorti i saj Lumi B njihen si një çift i cili funksionon mjaft mire.

Ata janë edhe miq të afërt pasi prej kohësh janë bashkë dhe kjo ka bërë që jeta bashkëshortore e tyre të jetë edhe më e mirë.

Mirëpo ekzistojnë edhe disa detaje që martesën e tyre e bëjnë akoma më të qëndrueshme. Dyshja dalin bashkë nëpër mbrëmje të ndryshme muzikore por si funksionon një çift i martuar e tregon më së miri Miranda me këtë postim.