Grida Duma i nënshtrohet bisturisë, çfarë i ka ndodhur fytyrës së saj

Grida Duma është një prej deputeteve shqiptare që bie në sy për shkak të pamjes së saj tërheqëse.

Veç oratorisë ajo është lakuar dhe për stilin e saj të veçantë dhe pak të kripur në të veshur.

Duma është fotografuar gjatë ditës së sotme në një prej komisioneve të Kuvendit me një pamje tërësisht ndryshe përsa i përket tipareve të fytyrës.

Është pikërisht hunda e saj që nuk duket më e njëjta. Mos vallë deputetja demokrate i është nënshtruar bisturisë, apo thjesht make-up ka bërë ‘çudi’ me të.