Kamer Metaj

Grabitësi i Istogut që mbeti i vrarë dhe vrau një polic ishte aktivist i Vetëvendosjes (FOTO)

Kamer Metaj është personi që grabiti bankën sot në Istog.

Në fotografitë e tij të publikuara në facebook, ai shihet se ka qenë aktivist i Lëvizjes “Vetëvendosje”, ndërsa idhull e ka pasur Albin Kurtin. /Ballkani.info/