Gjyqtari valltar bëhet hit në internet (VIDEO)

Një gjyqtar anësor është bërë hit në internet pasi teksa drejtonte takimin ka shfrytëzuar kohën edhe për vallëzim.

Tifozët këndonin dhe këngët e tyre i shfrytëzoi anësori që vallëzonte për të humbur kohë gjatë vrapimit në vijën anësore të fushës.

https://www.youtube.com/watch?v=knFLXUg9HmY