Gjendet një trup i pa jetë tek Ura e Fshejtë në Gjakovë

Një trup i pa jetë është gjetur para pak minutave në qytetin e Gjakovës, saktësisht tek ‘Ura e Fshejtë’.

Policia dhe ekipet e tjera janë në vendin e ngjarjes.