Gashi për rastin e Sylejman Selimit: Trupi gjykues mori vendim pa prova, ishin në lidhje dashurie

Gjatë javës së kaluar, Gjykata Supreme e Kosovës ka hedhur poshtë kërkesën për lirimin e Sylejman Selimit.

Avokati i tij, Tomë Gashi sot ka thënë se Supremja ka nxjerr aktgjykim të ri në tentativë për të krijuar konfuzion të qëllimshëm për mosrespektimin e vendimeve të veta për lirimin e Selimit.

Gashi ka thënë se ditët e ardhshme do të publikoj një dokument i cili vërteton se ka pasur lidhje dashurie në mes të kryetarit të trupit gjykues Darius Selicki dhe gjyqtares Ana Adamska Galant, të cilët sipas tij kanë marrë vendim të përbashkët për dënimin pa prova ndaj gjeneralit Selimi dhe të tjerëve në rastin Drenica.