WhatsApp

Funksioni i ri i WhatsApp për personat që duan të kyçin dhe fshehin bisedat

WhatsApp, aplikacioni i mesazheve të çastit të Meta, është vendosur të prezantojë një veçori në pajisjet e lidhura që do t’u mundësojë përdoruesve të mbrojnë bisedat e tyre nga njerëzit e tjerë.

Sipas një raporti të fundit nga WABetaInfo, WhatsApp po nxjerr funksionin e tij Chat Lock në pajisjet e lidhura.