Virusi

Frika nga Koronavirusi, mbi një milion njerëz duke luajtur ‘Counter-Strike’

Koronavirusi që shpërtheu në qytetin kinez Wuhan, po përhapet me shpejtësi në një nga pjesët më të dendura të popullsisë në botë.

Të gjithë janë mbyllur në shtëpi dhe si duket disa e kanë gjetur zgjidhjen e të qëndruarit mbrenda .

Sipas disa statistikave për herë të parë në historinë e ‘counter-strike’ ka mbi 1milion njerëz që janë duke luajtur në të njëjtën kohë