Kafshët

Fotot më të bukura të kafshëve (FOTO)

“Cater’s News Agency” ka publikuar fotot më të bukura të kafshëve për vitin 2018.

Fotot janë përzgjedhur duke nisur që nga Afrika e deri në Polin e Veriut, për të sjellë te publiku pamjet më spektakolare dhe kafshët më të veçanta të planetit.

Shijojini më poshtë: