Fotoja e rrallë e ushtrisë shqiptare

Sot Shqipëria feston 106 vjetorin e krijimit të Ushtrisë.

Ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka ka përshëndetur krijimin e ushtrisë shqiptare me një foto të rrallë të vitit 1912, ku portretizohen 4 ushtarakë shqiptare në ditët e para të themelimit të ushtrisë.

STATUSI:

Me këtë fotografi që publikohet për herë të parë, të 4 ushtarakëve shqiptarë në ditët e para të krijimit të Ushtrisë Kombëtare më 1912, dua të uroj gjithë burrat dhe gratë që kanë shërbyer në uniformë, gjatë 106 viteve të historisë së Forcave të Armatosura.

Faleminderit për kontributin!