Rita

Fotografitë e fëmijërisë së Ritës që nuk i keni parë deri sot

Në librin rreth jetës së Rita Orës është edhe fotografia e lagjes dhe bllokut ku Rita ka pasur shtëpinë në Prishtinë.

Poashtu, ka edhe foto të shkollës ku Rita ka shkuar në Londër dhe një me babin dhe motrën e saj kur ishin të vegjël.

Throwback picture: Posing with her sister Elena and father Besnik in a lovely black and white snap

Bricks and mortar: In the book, Rita's childhood home in Kosovo can be seen  Tough start: Rita explains that she ended up in care when she first arrived in the UK  Performer: Rita was determined to make it as a celebrity and went to the Sylvia Young school  Rita's biography Hot Right Now is out on October 29.