Fotografët më me fat!

Të mësosh si të fotografosh, është vetëm gjysma e betejës në botën moderne.

Do t’ju duhet pak fat për ta shkrepur fotografinë “një-në-një-milion”. Për shembull, për t’i vërejtur linjat e përsosura të një varke me vela në perëndim të diellit, ose për ta shkrepur foton e zogut me krahët transparente, duhet të jeni në vendin dhe kohën e duhur.

Nëse mendoni se nuk mund të surprizoheni lehtë, atëherë hidhini një sy këtyre kryeveprave.

Kamuflazh i jashtëzakonshëm