Donika Gërvalla

Foto e rrallë e heroit Jusuf Gërvalla me vajzën Donikën dhe Nazmi Selmanajn

Një fotografi e rrallë e heroit Jusuf Gërvalla është bërë publike në rrjetet sociale.

Afër tij, shihet Donika Gërvalla, vajza e Jusuf Gërvallës e cila tashmë është ministre e Punëve të Jashtme të Kosovës.

Fotografia është e realizuar në Ludwigsburg – Stuttgart të Gjermanisë në vitin 1980.

Nga e djathta është veprimtari e heroi Jusuf Gërvalla (afër tij, vajza e Jusufit – Donika) ndërsa nga e majta bashkëveprimtari i tij Nazmi Selmanaj.