Sarah Stevenson

“Foshnja lind në YouTube”, video emocionale shihet nga mbi 1 milionë njerëz

Më shumë se 1 milionë njerëz kanë parë lindjen e një foshnje live në YouTube.

Një nënë ngarkoi në kanalin më të madh të videove, momentin kur solli në jetë djalin.

Sarah Stevenson ndau me njerëzit momentin kur i nisën dhimbjet e lindjes, kontraktimet dhe sjelljen në jetë të foshnjes së saj Fox Ocean Tilse në 29 mars.

26-vjeçarja është përgëzuar nga mijëra njerëz për ndarjen e përvojës emocionuese të lindjes së foshnjes me ta.

Sarah duroi dhimbjet e lindjes prej 30 orësh dhe video tregon tërësinë e procesit të lindjes.

Shpërndaje