NBA

Formacioni më i mirë i vitit në NBA

NBA ka publikuar edhe formacionin më të mirë të sezonit, ku pjesë e tyre janë pesë yjet e basketbollit.

Me Dongic nga klubi i Dallas, Harden me Rockets, James dhe Davis nga Lakers dhe Antentokounmpo që vjen nga skuadra e  Milwaukee Bucks , janë zgjedhur 5-shja më e mirë nga NBA.

Ata me skuadrat e tyre shkëlqyen për gjatë gjithë sezonit 2019-20.