E çuditshme

Flet personi që mori pjesë në provë-protestën e sotme: Me thanë eja protesto, sepse te paguajmë VIDEO

Një qytetar ka folur sot pas një testi për protestë e cila ndodhi sot.

Qytetari ka treguar se ishte protestues aksidental dhe iu eshte bashkuar protestes pa qene ne dijeni, pasi qe sipas tij iu është thënë se do te paguhet me 5 euro, por as ato nuk i mori.

Protesta, apo më mirë të thuhet përgatitja për protest u tha që u bë nga shoqëria civile, megjithatë prapa saj thuhet se është Lëvizja Vetëvendosje.

Kjo provë-protestë u kritikua shumë nga të gjithë, pasi që ishte thyrje e vendimit për grumbullim të qytetarëve në këtë kohë të pandemisë. Megjithatë, deri më tash nuk ka reaguar as policia e as ndonjë institucion tjetër shtetëror për këtë gurmbullim masiv.

Videoja e publikuar në rrjetet sociale.