Fifi shpjegon kuptimin e emrit të djalit të saj Theo Mal, prapa paska një histori prekëse

Fifi po shijon muajt e parë të të bërit nënë.

Këngëtarja e njohur solli në jetë një djalë, të cilin e quajtën Theo Mal.

Pikërisht lidhur me emrin ajo ka folur në një bisedë me ndjekësit e saj duke shpjeguar kuptimin, i cili paska një histori prekëse.

“Theo-nga latinishtja e vjetër do të thotë Zot. Mal-nofka e xhaxhait të ndjerë të Adisit. Dhe kur e lidha Theo Mal e përktheva si “Zot i Maleve”.

Nga emri i veçantë, deri te procesi i lindjes, Fifi flet për