Turqi

Fëmija nga Kosova humb betejën me kancerin në një spital në Turqi

Fëmija me inicialet A.K., ka humbur betejën me kancerin në një spital në Turqi.

Në njoftimin për vdekjen e tij, u tha se fëmija shkoi për shërim në Turqi “me ndihmën e shumë qytetarëve që mblodhën shumën e parave që i duheshin në të dyja operacionet që i kishte në Tiranë dhe Turqi”.

Ky fëmijë ishte fëmija i vetëm në familje.