Liga e Kombeve

Federata e Ishujve Faroe shtroi drekë për krerët e FFK-së

Sot janë takuar krerët e dy federatave, përpara ndeshjes që do të zhvillohet prej orës 18:00 mes Ishujve Faroe dhe Kosovës.

Në një atmosferë të ngrohtë relaksi para ndeshjes Ishujt Faroe – Kosova, drejtuesit e Federatës shtruan një drekë për krerët e FFLK-së, presidentin z. Agim Ademi, nënpresidentin Bakir Buri e Mirsad Çollaku anëtar i KE.

Presidenti i FF të Ishujve Faroe z .Christian Andreasen, me bashkëpunëtorë në dollinë e tij tha se falënderon presidentin Ademi për mikpritje të para një muaji e ku kishim një ndeshje të mirë edhe pse humbëm 2:0 e që besojë se edhe sot të kemi një ndeshje të mirë korrekte dhe në frymë sportive.

Ndërkaq, presidenti Ademi ka falënderuar mikpritësin për mikpritje duke thënë se futbolli po na bashkon anë e kënd botës.

Gjatë drekës të dy presidentët bashkëbiseduan për bashkëpunimin e ndërsjellë dhe në interes të zhvillimit të futbollit.