Familjarët shkojnë në morg për të tërhequr trupin e Kacifas

Familjarët e Kostandino Kacifas kanë shkuar në morg për të tërhequr trupin e të ndjerit.

Varrimi tij është shtyrë që nga e hëna pasdite, pasi familjarët kishin kërkuar ekspertizë mjeko-ligjore të pavarur dhe nga ekspertë të huaj.

Ndërkohë që të afërm të viktimës vizitojnë familjen Kacifa për ngushëllim.