Tomë Gashi

Facebook-u i dërgon një mesazh Tomë Gashit, merr masa ndaj tij dhe e paralajmëron

Është sanksionuar nga Facebook-u, analisti Tomë Gashi.

Kështu pretendon një qytetar që i ka derguar dëshmin Periskopit.

Duket se z. Gashi ka vendosur një fotografi në baza raciste, pasi Facebook i ka fshirë at me arsyen se “shkel standardet e saj”.

“E kemi hequr fotografinë që e keni raportuar,” – ka shkruar Facebook në mesazhin dërguar lexuesit.

“Ia kemi bërë me dije Tomë V. Gashit që fotografia e tij është fshirë, por jo se kush e ka raportuar.”

Më tej, Facebook edhe ka kërcënuar Tomë Gashin duke thënë që nëse vazhdon të shkel standardet, do t’ia kufizojë mundësinë që të postojë apo edhe ta përdorë Facebook-un.