Sondazhi

EXIT POLL! Instituti Gani Bobi nxjerrë fitues VV-në në Podujevë, madje pa balotazh!

Instituti i njohur për matje të numrave në zgjedhje dhe parashikim, Gani Boni* ka bërë një sondazh të ditës së zgjedhjeve, ku e nxjerr fitues Shpejtim Bulliqin e Levizjës Vetëvendosje.

Sipas këtij institutit, VV-ja do fitojë rreth 52% të votave, LDK-ja me kandidatin, Nexhmi Rudari 41% dhe PDK me kandidatin, Naim Fetahu vetëm 7%, transmeton Ballkani.info

Siç publikon portali “Llapi Press”, exit polli merr pamjen më poshtë:

*Ref: Llapi Press