Veturat

Enterierët më të mirë të veturave të prodhuara gjatë viteve të 80-ta (FOTO)

Gjërat ishin shumë ndryshe në vitet 1980. Aspekti ekonomik i karburantit nuk ishte një problem serioz, standardet e sigurisë ishin të liga dhe bota nuk ishte pothuajse aq e globalizuar sa edhe sot, kështu që secili vend ndërtoi modelet e tyre unike.

Mbani mend, sistemet infotainment me prekje, të cilat tani kontrollojnë pothuajse të gjitha funksionet kryesore të makinave, ende nuk ekzistonin.

Pastaj, veçoritë premium si kontrolli i klimës, sistemet stereo dhe funksionet e ulëses u kontrolluan me butona.

Sidoqoftë, enterieri dallonte prej enterierit në mesin e makinave të prodhuara nga vendet e ndryshme, qoftë evropiane apo amerikane, përgjatë viteve të 80-ta.

CarBuzz ka arritur të organizojë një listë të makinave, të ilustruara së bashku me fotografi, të prodhuara gjatë viteve të 80-ta, enterierët e të cilëve dallojnë nga njëri tjetri.

Mercedes-Benz 560 SEC

Audi V8

Renault 25

Buick Reatta

Cadillac Brougham

Alfa Romeo 164

Aston Martin Lagonda

Nissan Gloria