Këngëtari

Enis Bytyqi sjell në versionin e tij këngët “Xhamadani vija vija” dhe “Ani mori nuse”

Enis Bytyqi sapo ka publikuar projektin e ri, ku kësaj radhe vendosi t’i ripërpunojë dy këngë të reja.

Ai solli në versionin e tij këngën “Xhamadani vija vija” dhe “Ani mori nuse”, ndërsa e solli vetëm në versionin audio.

Producent i këngës ishte Rrzon, producent Qelik Lipa, kurse për instrumentalit u kujdes Endrit Hamdiu.

Më poshtë mund ta dëgjooni këngën e re nga Enis Bytyqi me titull “Xhamadani vija vija/ Ani mori nuse”.