Ish-komandanti

Edhe Wesley Clark nesër në Kosovë?

Pas mbërritjes së Bill Clinton dhe Madeleine Albright në Kosovë, edhe një personalitet tjetër pritet ta vizitojë nesër vendin tonë.

Më rastin e 20 vjetorit të çlirimit, Ballkani.info mëson se edhe ish-komandanti Suprem i Forcave Aleate të NATO-s, Wesley Clark do ta vizitojë nesër Kosovën.

Kujtojmë se Clark kishte udhëhequr fushatën ajrore të NATO-s mbi objektivat serbe në vitin 1999, si Komandant Suprem i Forcave Veriatlantike të NATO-s.

Ballkani.info do të ju mbajë të informuar rreth agjendës. /Ballkani.info