Koronavirusi

Edhe katër mjekë serbë vijnë në Kosovë, destinacion kanë Pejën

Edhe katër mjekë serbë  kanë hyrë dje në Kosovë.

Insajderi merr vesh se bëhet fjalë për, Miodrag Jasoviq, Miroslav Spasiq, Liljana Vuliq dhe Javorka Zivkoviq.

Këta mjekë nën përcjelljen e Policisë, janë vendosur në fshatin Gorazhdec të Pejës, i cili është i banuar me shumicë serbe.

Ndërsa, gjashtë ditë më parë edhe një ekip prej 102 personash nga Serbia kanë hyrë në Kosovë të cilët destinacion të fundit patën Komunën e Graçanicës.