BBVK

“E vlerësoj shumë që je e drejtpërdrejtë”, Lumbardhi e Kader flasin në shtrat

Dy banorët e Big Brother VIP Kosova, Lumbardhi dhe Kaderi kanë folur bashkë në shtrat.

Lumbardhi i ka thënë Kaderit se e vlerëson shumë sinqeritetin e saj.

“E vlerësoj shumë që je e drejtpërdrejtë, mua më pëlqen shumë”, është shprehur Lumbardhi.