Aksidentet

E tregon videoja: Makinat Fiat, më të rrezikshmet për jetën nëse aksidentohen

Një vit pasi Fiat Punto u bë makina e parë për të mbrojtur pasagjerët dhe vozitësit e tyre në Euro NCAP, Fiat Panda ka ndjekur hapat e saj.

Makina e kësaj kompanie u provua për herë të parë në fillimin e vitit 2011 dhe rishikimi i saj ka treguar se sistemet e saj të sigurisë nuk kanë përparuar që nga ajo kohë.

Ajo tashmë për sa i përket vlerësimit të sigurisë ka marrë 0 yje nga ekspertët e kësaj fushe, duke e deklaruar këtë makinë të “rrezikshme për jetën njerëzore”.

Ndërkohë, është mundësuar edhe një video që ilustron më së miri rrezikshmërinë e sjellur nga aksidentet e mundshme me këtë makinë.