E pabesueshme, burri qan si fëmijë nga injeksioni

Ky burrë në video nuk është as i pari e as i fundit që ka frikë nga injeksioni, por mënyra se si reagon ndaj tij thjeshtë është e pabesueshme.

Por ajo që shohim tek ky burrë është zëri si i një fëmije që nxjerr kur infermieri i jep injeksion.

Ky burrë është bërë hit në internet dhe do t’ju bëjë të qeshni me lot, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni videon: