modelja

“E gjitha filloi në Shkodër”, Anglela Martini sjell fotografi të rrallë nga fëmijëria

Angela Martini ka hapur arkivat e fotografive të fëmijërisë.

Pak para publikimi të librit të saj të ri “Dashuri, shpresë, dritë”, Angela Martini u bë nostalgjike për ditët e fëmijërisë.

“E gjitha filloi në Shkodër”, ka shkruar ajo sipër fotografisë, në të cilën ishte gati njëvjeçe.

Për ndryshe, në librin “Dashuri, shpresë, dritë”, Angela flet për jetën e saj gjatë këtyre viteve, ndërsa promovimin e saj do ta bëjë në Shqipëri.

Ajo përmes Instagramit njoftoi se më 14, 15 dhe 16 nëntor, të interesuarit mund ta takojnë atë dhe të marrin autografet e saj.