Adnan Hyseni

E dhimbshme: Vëllai i vdiq nga sëmundja e rëndë, ish-ushtari i UÇK-së dhe humanisti detyrohet të largohet nga Kosova

Ish-luftëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK) dhe dy luftërave në Maqedoni dhe Luginë të Preshevës, Adnan Hyseni, është larguar nga Kosova.

Përmes një shkrimi të gjatë në rrjetin social facebook, Hyseni i cili njihet edhe për humanizëm të madh dhe kontribut në sport, ka renditur arsyet që e kanë shtyrë ai që ta merr këtë vendim.

Ai ka përmendur edhe faktin që para më shumë se një viti, ka ndërruar jetë vëllai i tij, edhe ai ish-ushtar i UÇK-së, pas një sëmundje të rëndë.

Adnani së bashku me vëllain e tij Avniun, kishin dhënë kontribut të madh si gjatë luftës po ashtu edhe pas saj.

Ata njihen si kontribues në fushën e sportit dhe humanist të mëdhenj në shumë iniciativa.

Ky është shkrimi i plotë i Adnan Hysenit, ish-ushtar i UÇK-së: