Prishtinë

Dy të panjohur tentojnë ta rrëmbejnë një të mitur në Prishtinë

Dy persona të panjohur kanë tentuar ta rrëmbejnë një të mitur në Prishtinë.

Sipas raportit të policisë, i mituri derisa kishte qenë duke ecur rrugës pasi ka dalë nga shkolla ishte kanosë dhe tentuar të futet me dhunë në një veturë në lëvizje.

Viktima kishte arritur të largohet dhe në veturën e të dyshuarve kishte vërejtur se kishte qenë një armë e gjatë. Rasti vazhdon të hetohet.