Hoxha drenicas

“Duhet me ia bë hundë e buzë gjak”, Mulla Osmani thotë se Valon Syla ka mbështetur thirrjet për dhunë ndaj tij

Hoxha drenicas, Osman Musliu ka reaguar pas situatës së krijuar në kohët e fundit rreth temës së diasporës, si dhe sulmit ndaj gazetarit Valon Syla.

Musliu e quan pseudohero Sylën, derisa thotë se ai ka përkrahur thirrjet për dhunë ndaj tij, me çrast ia ka bashkuar edhe një foto ku ka pëlqyer një koment në facebook, koment në të cilin bëhej thirrje që Mulla Osmani të rrifet aq keq saqë hundët e buzët t’iu çelën në gjak, shkruan Ballkani.

Pak më parë Syla tha se ka pasur linçime të një pas njëshme ndaj tij, e po ashtu edhe sulmin ndaj tij ishte i organizuar.

Ky është postimi i plotë i Musliut: