Diola Dosti dhe Erolld Belegu po shijojnë pushimet e tyre luksoze në Bali të Indonezisë

Diola Dosti dhe Erolld Belegu, tash e disa ditë po shijojnë pushimet e tyre në luksoze në Bali të Indonezisë.

Prej kur bënë lidhjen e tyre publike, dyshja nxitën vëmendje të madhe tek mediet e shtypit rozë.

Tash e disa ditë, çifti nisën pushimet e tyre në Bali dhe po qëndrojnë në një hotel tejet luksoz.

Foto: Diola Dosti dhe Erolld Belegu / Instagram

Këta e kanë bërë të ditur të dy përmes postimeve të shumta në rrjetet sociale.

Megjithatë, ky nuk është i vetmi udhëtim që patën bashkë.

Foto: Diola Dosti dhe Erolld Belegu / Instagram

Vetëm pak javë më parë ata bënë një udhëtim në qytetin e Barcelonës.

Foto: Diola Dosti / Instagram
Foto: Diola Dosti / Instagram