Deputetja e PDK-së

Deputetja e PDK’së: Diasporës i japim përparësi në trafik, ua lëshojmë rendin në market

Deputetja e PDK-së, Besa Ismaili ka folur për diasporën dhe mënyren se si ajo i trajton mërgimtarët kur i sheh në Kosovë.

Ajo thotë se kur sheh vetura me targa të huaja i jep përparësi në komunikacion, i liron parkingun, tavolinën në kafe e rendin në market.

Ky është statusi i saj:

Kur i shohim me tabela t’huaja, u japim përparësi n’trafik; ua lirojmë parkingun, tavolinën n’kafé, rendin n’market. I nxisim femijët të luajnë me femijët e tyre!

Një lakim koke n’vend të përshendetjeve n’rrugë…

Zatën ata s’kërkojnë më shumë se kaq!

Po ju?

Mirënjohje #Diaspora