Deputetja e lumtur që presidenti Thaçi ia dhuroi librin (FOTO)

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Blerta Deliu-Kodra sot e ka pranuar librin për presidentin Thaçi nga vetë ai.

“Me rrëfime interesante dhe ngjarje të mëdha, që kanë ndërruar rrjedhën historike. Kështu ma kanë përshkruar librin biografik për presidentin Thaçi. Sot e pranova si dhuratë prej vetë protagonistit të këtyre ngjarjeve. Leximin e nisa, me rikthim të menjëhershëm në kohë”, ka shkruar ajo. /Ballkani.info/