Ish-deputeti i AAK-së

Daut Haradinaj nderon heroin Bejtë Rexhepi: Drenica gjithmonë ka ditur të rrisë burra dalzotës të vendit

Ish-shefi i grupit parlamentar të AAK-së, Daut Haradinaj, bashkë me Gjeneral Sylejman Selimin e Gjeneral Ilaz Dergutin, sot kanë nderuar luftëtarin e madh shqiptar, Bejtë Rexhepin, si dhe bashkëluftëtarë të tjerë të tij që ranë për lirinë e Kosovës.

“Drenica si gjithmonë që ka ditur të rrisë burra dalzotës të vendit, edhe në luftën e fundit i dha Kosovës qindra dëshmorë e martirë, që sot prehen në Morinë të Skenderajt”, ka shkruar ai.