Dardan Islami e publikon një foto ku Shpend Ahmetit i duken të pasmet!

Analisti Dardan Islami, i cili njihet për kundërshtimin që ndaj Shpend Ahmetit, kryetarit të Prishtinës, e ka publikuar një fotografi të tij gjatë një ndeshje basketbolli.

Në fotografi shihet se si të parti të Prishtinës i janë zhveshur pak pantollonat dhe i kanë dalë të pasmet. /Ballkani.info/