Erërat

‘Cunam akulli’, shikoni fenomenin e pazakontë

Erërat ekstreme nxorën blloqe të mëdha akulli në brigjet e lumit Niagara në Fort Erie, Ontario, të dielën.

Kjo është quajtur ‘cunam akulli’, pasi erërat e forta kanë thyer akullin e krijuar në sipërfaqen e ujit duke e nxjerrë në tokë.

Krijimi i një muri të madh akulli përgjatë rrugës detyroi policinë të mbyllte Niagara River Parkway dhe i bëri thirrje shoferëve të ecnin me kujdes.