Çmimet e derivateve për sot

Nafta dhe benzina do të kushtojnë edhe sot njëjtë sikur ditën e djeshme.

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, dje ka publikuar çmimet e derivateve për dy ditë të cilat do të vlejnë deri nesër në ora 10:00.

Nafta do të jetë 1 euro e 78 centë, benzina 1 euro e 41 centë dhe gazi 74 centë.