Këngëtarët e estradës

Çka i bashkoi Ledrin, Ermalin dhe Mc Kreshën?

Këngëtarët e estradës kanë dal për darkë së bashku.

Ishte Ledri ai i cili ka publikuar një imazh në storien e tij.

Aty të pranishëm janë Ermal Fejzullahu dhe Mc Kresha, ata nuk kanë zbuluar arsyen e takimit vetëm se i kanë bërë tag njëri-tjetrit.

Përveç artistëve, aty shihet edhe kryetari i shoqatës së gastronomeve të Kosovës Petrit Kllokoqi.

Ndryshe, Ledri Vula sapo është kthyer nga pushimet në Dubai bashkë me vajzën dhe partneren e tij, Sara Hoxhën.