Zhdukja e njerëzimit

Çka do të ndodhte nëse të gjithë njerëzit do të zhdukeshin? (Video)

Nëse të gjithë njerëzit do të zhdukeshin, toka menjëherë do të merrte një qetësi të plotë. Brenda pak orëve, të gjitha dritat në botë do të fikeshin, transmeton Ballkani.info

Panelet solare do të mbuloheshin me rërë, e vetmja energji që do të vazhdonte funksionin e saj do të ishte ajo e hidrocentraleve.

Dhjetë ditë më vonë, kafshët do të fillonin të ngordhnin urie. Qentë e mëdhenj do t’i sulmonin të vegjlit për t’u ushqyer.

Një vit më pas, satelitët përreth tokës do të binin. Vegjetacioni do të mbulonte plotësisht tokën.

Këto dhe shumë gjëra të tjera, mund t’i zbuloni në videon më poshtë, të përgatitur nga sciencenature. /Ballkani.info/