City Girls dhe Cardi B sjellin klipin me skena provokuese (VIDEO)

City Girsl dhe Carid B kanë publikuar këngën e re, me një videoklip ku sjellin skena provokuese.

Cardi B dhe City Girls sapo kanë publikuar projektin e ri me titull “Twerk”, të cilit ia shoqëruan edhe videoklipin.

Në këtë klip, si artistet ashtu edhe vajzat e tjera që bënin pjesë në të, kanë bërë ‘twerk’ në shumicën e skenave.

Në linkun e mëposhtëm mund ta dëgjoni projektin e ri, nga Cardi B dhe City Girls.